AT-Käsienpesuaine 405ml Riittoisa!

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 7101AT

AT-Käsienpesuaine 405ml Riittoisa!

Suurenna klikkaamalla

AT-Käsienpesuvaahto puhdistaa tehokkaasti kädet silloin kun perusteellista käsienpesua tarvitaan mutta vettä tai pesuhuonetta ei ole käytettävissä. Sisältää  pinta-aktiivisia aineita, hajusteita ja ihoa hoitavia aineita .
Teho perustuu mm. luontaiseen sitrusöljyyn joka jättää miellyttävän miedon tuoksun.  

Sumuta vaahto suoraan likaisiin käsiin ja pese kädet kuten normaalissa vesipesussakin.  Kuivaa pois pyyhkimällä paperipyyhkeellä tai kankaalla. Toista pesu tarvittaessa. Voidaan huuhdella myös normaaliin tapaan vedellä.Tuote on erittäin riittoisa ja yksi tölkki riittää jopa 70-80 pesuun.

Poistaa likatahroja myös synteettisiltä materiaaleilta, keinonahalta ja maalatuilta pinnoilta. Myös lasipinnat on  mahdollista puhdistaa AT-Käsienpesulla.
Tyypillisiä käyttäjiä/käyttökohteita: ajoneuvojen kuljettajat, mekaanikot, kunnossapidon henkilöt, maalarit, työpajat, korjaamot, tehtaat, konttorit, kotitaloudet, retkeilijät, metsurit ja metsästäjät ym. Poistaa mm. likaa, tervaa, pihkaa, hartsia, eläinperäisiä rasvoja ja proteiineja, liimoja, liisteriä, värejä, maaleja, leimasinvärejä sekä kuulakärkikynien ja tussien tahroja.

Tuote ei sisällä liuottimia ja on hygieeninen käyttää. 

Biologisesti hajoava, pH 7,5.

405ml me 20 prk