MS Office Home&Student kotikäyttöön 2016

Julkaisupäivä: 15.11.2015

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 2431978

MS Office Home&Student kotikäyttöön 2016

Suurenna klikkaamalla

 • Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016 ja OneNote 2016
 • Helppo tapa käyttää Officea tehokkaasti. Kirjoita valintanauhan uuteen Kerro-ruutuun, mistä aiheesta tarvitset ohjeita.
 • Uusilla teemoilla voit valita Office-kokemuksen, joka sopii juuri sinulle. Tumma- ja Tummanharmaa-teema luovat lukemista helpottavan kontrastin, ja Värikäs-teema antaa Officelle modernin, yhdenmukaisen ilmeen kaikissa laitteissasi.
 • Paranna lukukokemustasi Tiedot-palvelulla. Palvelun tarjoaa Bing, ja se näyttää aiheeseen liittyviä tietoja Internetistä, kun luet Office-tiedostoa.
 • Tee enemmän Word-asiakirjoilla: avaa PDF-tiedosto ja muokkaa sitä, lisää online-video ja katso se poistumatta asiakirjasta ja käytä lukutilaa, kun haluat tarkastella asiakirjaa häiriintymättä.
 • Excel-mallit sisältävät jo suurimman osan asetus- ja rakennetiedoista, joten voit keskittyä tietojen käsittelyyn. Voit syventää tiedoista saatavaa näkemystä muuntamalla ne kaavioksi tai taulukoksi – tekemällä vain kaksi vaihetta.
 • Voit luoda vaikuttavia esityksiä uuden kohdistuksen, värien täsmäyksen ja muiden suunnittelutyökalujen avulla PowerPointissa ja jakaa ne vaivattomasti verkossa.
 • Piirrä, kirjoita käsin tai näppäimistöllä, valitse tai sipaise muistiinpanoja OneNotessa. Multimediamuistiinpanosi tallennetaan, niitä voi hakea, ja ne synkronoidaan muiden laitteiden OneNote-sovelluksiin.
 •  
  KOMPONENTTI VAATIMUKSET
  Vähintään 1 gigahertsin (GHz) x86- tai x64-bittinen suoritin ja SSE2-käskykanta
  Muisti 2 Gt RAM-muistia, kiintolevy 3 Gt vapaata levytilaa
  Näytön tarkkuus 1280 x 800 grafiikan laitteistokiihdytykseen DirectX 10-näytönohjain.
  Käyttöjärjestelmä:
  Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 tai Windows Server 2008 R2
  Parhaan käyttökokemuksen varmistamiseksi käytä aina uusinta äyttöjärjestelmäversiota.
  Selain Nykyinen tai sitä välittömästi edeltävä versio seuraavista: Internet Explorer, Safari, Chrome, Firefox tai Microsoft Edge.
  Käytössä on oltava .NET 3.5. Jotkin ominaisuudet voivat vaatia, että myös version .NET 4.0 tai 4.5 CLR on oltava asennettuna.
  Muut: Internet-toiminnot vaativat Internet-yhteyden. Yhteys voi olla maksullinen.
  Usean kosketuksen toimintojen käyttöön tarvitaan kosketusnäytöllinen laite. Kaikkia ominaisuuksia ja toimintoja voi kuitenkin käyttää aina myös näppäimistöllä, hiirellä tai jollakin muulla vakiotyyppisellä tai helppokäyttötoimintoja tukevalla syöttölaitteella. Huomaa, että kosketusominaisuudet on optimoitu Windows 8-, Windows 8.1- ja Windows 10 -käyttöä varten.
  Tuotteen toiminnot ja grafiikat saattavat vaihdella järjestelmän kokoonpanon mukaan. Jotkin toiminnot saattavat edellyttää lisälaitteistoa tai kehittynyttä laitteistoa tai yhteyden palvelimeen. Joihinkin ominaisuuksiin tarvitaan OneDrive.
  Microsoft-tili

TUOTTEELLA EI OLE VAIHTO , EIKÄ PALAUTUS OIKEUTTA