MS Office Home&Business työkäyttöön 2016

Julkaisupäivä: 15.11.2015

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 2431976

MS Office Home&Business työkäyttöön 2016

Suurenna klikkaamalla

Sisältää suomenkieliset: Microsoft Excel, Microsoft Outlook, Microsoft Powerpoint, Microsoft Word ja Microsoft OneNote ohjelmat

 Tuote on lisenssi 1 koneelle, pelkkä tuoteavain ja itse ohjelma ladataan netistä.

  • Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016, OneNote 2016 ja Outlook 2016
  • Helppo tapa käyttää Officea tehokkaasti. Kirjoita valintanauhan uuteen Kerro-ruutuun, mistä aiheesta tarvitset ohjeita.
  • Uusilla teemoilla voit valita Office-kokemuksen, joka sopii juuri sinulle. Tumma- ja Tummanharmaa-teema luovat lukemista helpottavan kontrastin, ja Värikäs-teema antaa Officelle modernin, yhdenmukaisen ilmeen kaikissa laitteissasi.
  • Paranna lukukokemustasi Tiedot-palvelulla. Palvelun tarjoaa Bing, ja se näyttää aiheeseen liittyviä tietoja Internetistä, kun luet Office-tiedostoa.
  • Tee enemmän Word-asiakirjoilla: lisää online-videoita, avaa PDF-tiedostoja ja muokkaa sisältöä ja kohdista kuvat ja kaaviot äärimmäisen vaivattomasti.
  • Excel-mallit sisältävät jo suurimman osan asetus- ja rakennetiedoista, joten voit keskittyä tietojen käsittelyyn.
  • Voit luoda mieleenpainuvia PowerPoint-esityksiä kohdistuksen, värien täsmäyksen ja muiden suunnittelutyökalujen avulla PowerPointissa.
  • Piirrä, kirjoita käsin tai näppäimistöllä, valitse tai sipaise muistiinpanojasi OneNotessa. Muistiinpanosi tallennetaan, niitä voi hakea, ja ne synkronoidaan muiden laitteiden OneNote-sovelluksiin.
  • Outlook on yhdistetty automaattisesti Microsoft-verkkosähköpostitiliin. Voit niputtaa kaikki suunnitelmat synkronoimalla tehtävät ja kalenterit Outlookin avulla.
Järjestelmävaatimukset

Vaadittu käyttöjärjestelmä: 

Microsoft Windows Server 2008 R2, Microsoft Windows 7 tai uudempi, Microsoft Windows Server 2012

Ohjelmistovaatimukset:

Internet Explorer 8.0 tai uudempi, Microsoft .NET Framework 3.5 tai uudempi, Safari 5, Mozilla Firefox 10.0 tai uudempi, Google Chrome 17.x

Oheislaitteet / liitännät: DirectX 10.0-yhteensopiva näytönohjain, 1024 x 576 näyttöresoluutio

Järjestelmävaatimusten yksityiskohtaiset tiedot:

Microsoft Windows (32-bittinen) - Intel x86 - 1 GHz - RAM 1 Gt - kiintolevy 3 Gt Microsoft Windows (64-bittinen) - Intel x86-64 - 1 GHz - RAM 2 Gt - kiintolevy 3 Gt

TUOTTEELLA EI OLE VAIHTO , EIKÄ PALAUTUS OIKEUTTA